Sain soiton aamulla asiakkaaltani. Hän ihmetteli kun en ollutkaan tullut paikalle. Totesi että viimeksikin olin ollut siivoamassa klo 9.00. Kerroin että en ole koskaan ollut paikalla klo 9.00 ja nyt olen tulossa sovitusti paikalle klo 12.00.

Ennen tätä kohdetta ehdin käymään toisessa kohteessa (sama taloyhtiö) ja laitoin vessat likoamaan sekä imuroin alakerran. Ensimmäisen kohteen jälkeen menin jatkamaan siivousta.

Tämän ensimmäisen kohteen vanha herra kertoi taas samat jutut kuin viimeksi. Tarjosi minulle cocacolaa ja lopuksi joimme minun keittämät kahvit. Vaarin lapsenlapsi tuli paikalle, mutta hänelle ei kahvi maistunut. Laitoin paperille seuraavat käyntini kellonaikojen kera.

Kävin autokorjaamolla, mutta siellä ei ollut ketään paikalla klo 16.20. Huomenna uusi yritys, heti hammaslääkärin jälkeen. Kulutin aikaani Nekalan löytöliiterissä. Ostin lamppuöljyä ja uudet langat öljylyhtyyn. Lisäksi ostin kahdet uudet silmälasit.

Matkasin Irjalan makasiinille keskusjärjestön hallituksen kokoukseen. Kokous kului OK: tarjolla oli kermamunkkeja. Tosi kaloripommeja, mutta hyviä. Laitoin illalla järjestön lehden päätoimittajalle vanhoja juttujani emaililla. Lehdessä on kuulemma tilaa jutuille. Tarjosin juttuja lähinnä täytemateriaaliksi, mutta toivon että joku niistä julkaistaan.

Laitoin illalla lamppuöljyä pihalyhtyyn. Kaikki öljy valui pois: lyhty oli ruostunut puhki. Nyt pitää siis ostaa uusi lyhty.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava päivä maanantaiksi

2. Heräsin hyvin, vaikka toinen kännykkä on poissa

3. Juttuani Aamulehden blogissa on kommentoitu ahkerasti