En ole tylsää seuraa, mutta en vaan jaksa riekkua kapakoissa aamuyöhön asti. Tänään olin kahden likkakaverini kanssa syömässä pianobaarissa. Likat lähtivät jatkoille ja minä tulin bussilla kotiin. Oli kuitenkin kiva tavata kavereita ja päivittää kuulumisia.

Ehdotin että seuraavalla kerralla jos lähdemme tanssiravintolaan, niin lähdemme liikkeelle vasta kymmenen maissa. Kuten nykyään lähdetään ravintolaan mennessä. Tänään olimme jo klo 19.00 kaupungilla. Ehdotin myös teatteriin menoa ja se sai kannatusta.

Kuten jo eilen arvelinkin, niin meillä jäi pojan kanssa moni suunniteltu siivous tänään tekemättä. Koko talo on nyt kyllä imuroitu: minä imuroin alakerran ja poika yläkerran. Samalla sovittiin että tehdään isompi siivous yhdessä täällä kotona kahden viikon välein lauantaisin. Tanssiva harmaa pantteri tuolla kommenteissa ihmetteli että kuinka jaksan vielä kotonakin siivota. Todella harvoin täällä perusteellisesti siivotaan. Nytkin on vaikka mitä muovipussin nyssäkkää pitkin taloa. Ne pitäisi käydä läpi ja poistaa turha roina.

Keskustassa satoi vettä illalla kymmenen maissa, mutta täällä meidän kulmilla ei sada vieläkään. Luultavasti sade alkaa yöllä ja sitten sataa koko päivän. En tiedä mitä teen tuon huomisen pihakirppiksen kanssa. Joko raivaan pihavarastosta tavaroita pois ja jätän myytävät sinne sisälle. Tai sitten laitan vaan pihaan lapun että kaikki on jo myyty. Lupasin vielä tehdä kirppiksestä jutun erääseen lehteen.

Tytär soitti tänään ja kysyi pääsisikö hänen kaverinsa kaverin mäyräkoira meille yöksi. Koiran omistaja oli tullut Jyväskylästä kaverilleen yökylään. Kaverilla on kissoja ja tämä koira pelkää niitä. En luvannut ottaa koiraa meille (meilläkin on "pelottava" kissa) ja mitähän meidän koira olisi tuumannut vieraasta koirasta. Tytär vähän pahastui: luuli tietysti että suostun kaikkeen. Yleensä olen aika myöntyväinen hulluihinkin ratkaisuihin. Toimitin vaan että pitäisi sen kaverin kaverin hieman ajatella kun lähtee yökylään koiran kanssa. Likat menivät tietysti viihteelle. Tytär ei vastannut illalla soittooni.

Päivän onnistumiset:

1. Päivällä ollut tylsä ja vetämätön olo meni ohi.

2. Kiva käydä kavereiden kanssa syömässä.

3. Viikonloppu on mukavaa aikaa.