Nukuin puoleenpäivään asti. Keitin teetä ja aamupalan kera luin Aamulehteä. Sain muuten eileisen Aamulehden ristikon ratkaistua ja lähetin sen palkintoarvontaan.

Pojan kanssa innostuimme taas siivoamaan. Veimme tietokoneiden äärellä olevat toimistotuolit ulos ja hakkasimme niitä mattopiiskalla. Aivan kauhea pölymäärä niistä pöllähtikin. Lopuksi vielä tuolien imurointi. Otin vielä "kissan huoneesta" lakanan ja verhot pesuun. Pölymäärä on nyt minimoitu.

Tytär soitteli ja kysyi minua arvioimaan niitä taulujen, telkkarin ja peilin paikkoja. Halusi myös toisen mielipiteen, joten otin kaverini matkaan. Joimme tyttären luona kahvit suklaan kera ja juttelimme seksistä. Toki myös sisustuksesta ja päätimme ne taulujen paikat. Asentaja tulee vasta seuraavana viikonloppuna.Valokuva on huono: parempi kamera on hakusessa.

1252872683_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Poikkesimme vielä porukalla tämän kaverini ex-miehen luona. Mies oli aika pöllämystynyt, kun kolme naista pelmahti sisälle. Remontti on vielä kesken.

Vein kaverini hänen kotiinsa ja tyttären omaan kotiinsa. Kotona pakastin osan jauhelihakeitosta. Tein sitä noin kolme litraa: syömme sitä pari päivää.

Päivän onnistumiset:

1. Kiva vierailu tyttären luona kaverini kanssa.

2. Ruokaa on valmiina ainakin kolmeksi päivää.

3. Huomenna työpäivä alkaa vasta klo 13.00.