Menin tyttären luokse puolenpäivän maissa. Ennen maalausta teippasimme jalkalistat ja seinien kulmat. Siihen menikin aikaa tuhottomasti. Maalasimme valkoista ja ruskeaa seinää.

Tytär kävi välillä hakemassa yhden kirjan Linnasta. Virkailija kertoi että kirjaa ei löydy, vaikka tytär oli sen juuri tarkistanut listalta. Kirjan nimi oli riskienhallinta. Virkailija kirjoitti sanat erikseen, eikä yhdyssanana. Kone ei tosiaan löytänyt kirjaa. Yhdyssanalla hakiessa se löytyi.

Tyttären kaveri tuli talkoisiin iltapäivällä. Hän maalasi seinät toiseen kertaan tyttären kanssa. Lisäksi maalasivat eteisen seinän vihreäksi. Minä hain meille pitsat ja salaatit. Silitin tyttären uudet verhot ja tytär ripusti ne ikkunalle. Uskomatonta kuinka asunto muuttui edukseen pelkällä maalauksella ja uusilla verhoilla.

Maalamatta jäi makuuhuoneen kaksi seinää. Toisesta seinästä on poistettava tapetti ennen maalausta. Makuuhuone maalataan vasta joulukuulla. Huomenna on tarkoitus laittaa seinille taulut, peili ja taulutelevisio. Naapuruston mies saadaan kai asentajaksi.

Olin kotona vasta kymmenen jälkeen. Vein likat Pispalaan tyttären kaverille. Likat lähtivät vielä viihteelle. Kyllä nuorena jaksaa! Minä menen nyt saunaan ja sitten yöpuulle.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava talkoopäivä

2. Ihanaa mennä saunaan

3. Huomennakin saa nukkua pitkään