Meillä oli pojan kanssa aamulla vakavat keskustelut, melkeimpä riita. Minä heräsin kuuden maissa olohuoneen nojatuolista ja poika oli vasta silloin menossa nukkumaan. Tuumasin että uusi tietokone taisi olla huono ostos. Miksi pelit on pelattava aina yöllä?

Poika totesi että yöllä ne muutkin ovat pelaamassa. Ehdotti että jos minä en enää nuku nojatuolissa, niin hänkään ei pelaa yöllä. Its a deal! Sovimme myös ettei riidellä näistä asioista.

Menin jatkamaan uniani sänkyyn ja heräsin vasta yhdentoista jälkeen. Koira nukkui yhteen asti ja sitten herättelin sen ulkoilemaan. Laitoin pyykit koneeseen ja lähdin pihahommiin. Leikkasin nurmikon ja siivosin kellaria. Vein kellariin kosteudenpoistajan. Se täytyy tarkistaa viikoittain. Katsotaan nyt kuinka tehokas se on.

Ruokana oli karjalanpaistia ja perunoita. Tytär soitti ja ilmoitti tulevansa käymään. Kaipasi kukkaruukkuja ja ruuvimeisseliä. Sai tarvitsemansa jutut mukaansa. Tyttärelle maistui omenajälkkäri jota olin tehnyt. Keräsin tänään ämpärillisen omenoita pihalta. Jälkkäri: omenanlohkoja, sokeria, siirappia, kanelia, voita ja kaurahiutaleita uuniin. Paisto 200 astetta reilu puolituntia. Lisäksi vaniljakastiketta. Nam!

Niin, kaipaan kyllä nyt uusia kavereita. Kaksi rakastunutta kaveriani ovat jääneet ihan unholaan. Ihan heidän omasta toimestaan. Uudet miesystävät vievät heillä kaiken ajan. Harmi!

Päivän onnistumiset:

1. Kellaria on siivottu

2. Ruoho on leikattu

3. Lasten kanssa mukava iltahetki