Aamulla olin uuden vakiasiakkaan luona. Kaikki pyytämäni siivoustarvikkeet ja -aineet oli ostettu. Perheen äiti lähti vauvan kanssa pois siivouksen ajaksi. Kun työt oli tehty, menin Mäkkäriin syömään. Silloin soitti päivän seuraava asiakas.

Hän kysyi voisiko siivouksen perua, kun sataa vettä niin kauheasti. Myönsin peruutuksen ja sovimme uuden ajan maanantaiksi. Tällä mummolla on juuri mattojen tuuletus se ykkösjuttu. Taidan kyllä kysyä että onko jatkossa tilauksella aina säävaraus?

Tulin kotiin ja laitoin murtohälytyksen pois päältä. Vähän ajan päästä ovikelloa soitti Securitaksen mies (komea ja mukava nuorimies). Hälytys oli tullut heille, meillä ei kyllä sireeni huutanut. Olin ihan ymmälläni. Sain vielä kuitin käynnistä. Vartija ei tiennyt maksaako hänen käyntinsä minulle mitään. Mitään laskua en kyllä meinaa maksaa. Kattellaan.

Lähdin Pyynikille raivaamaan. Eteisen kaapeista löytyi kauhea määrä tyhjiä pahvilaatikoita. Heitin ne keräykseen. Sain muutaman kaapin järjestykseen, mutta homma oli hidasta. Tein lopuksi pikaimuroinnin.

Vein autoni korjaamon pihaan ja tulin bussilla kotiin. Laitoin omakotiyhdistyksen sihteerille pyynnön kahdesta pöytäkirjaotteesta. Kysymyksessä on se minun "väärin" maksettu jäsenmaksu.

Huomenna matkaan kaupunkiin bussilla: kaksi kohdetta keskustassa ja illalla ilmastokokous Moreeniassa. Sitten haen autoni.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava työpäivä ja sain paljon aikaiseksi

2. Auto on nyt korjaamolla

3. Tein lisää omenajälkkäriä ja vaniljakastiketta