1253303110_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1253303155_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Juu en ole ehtinyt paljon siivoilemaan täällä omassa kodissani. Muilla kyllä sitäkin enemmän. Sanomalehtiä, mainoksia ja laskuja on ihan kauhea pino pöydällä, tuoleilla ja lipaston päällä. Huomenna on tarkoitus setviä ne pois. Alakerrassa on myös yläkerrasta tuotuja muovikasseja ja nyssäköitä: ne pitää katsoa myös läpi. Ja viedä turhat tavarat roskiin ja kierrätykseen. Haastetta kerrakseen!

Päivällä olin uuden asiakkaan luona. Ihan mukava rouva oli vastassa vauvan kanssa. Siivousaika oli 2,5 tuntia. Jatkossa käyn heillä kahden viikon välein. Käväisin äkkiä kotona syömässä ja lähdin sitten Tampellan alueelle.

Parkkirahaa ei ollut tarpeeksi mukana ja sain maksettua vain 1,5 tuntia. Latasin pesukoneen heti kun pääsin sisälle. Kone pesee melkein kaksi tuntia ja sitten pyykit on vielä ripusteltava. Siivoukset meni OK ja sain pyykitkin laitettua kuivumaan. Olin autoni luona minuutin myöhässä, mutta onneksi Lappuliisa ei ollut käynyt sakottamassa.

Poikkesin Kalevan Prismassa ja siellä olikin varsinainen ruuhka. Asiakasomistajapäivät vetivät porukkaa paikalle. Minä ostin vain muutaman kukkasipulin ja Mäkistä kanawrapin. Matkasin Tampereen Viialaan ikkunoita pesemään.

Pesu kesti kaksi tuntia ja sain vielä maistaa makoisaa kalakukkoa. Sain reseptin mukaani ja kunhan ehdin niin kokeilen tehdä kalakukkoa. Äitini teki aikoinaan usein sitä, mutta minä en ehtinyt ottaa oppia häneltä.

Kotona laitoin pesukoneeseen pyykkiä: siivousvälineitä ja vaatteita. Uskon että kone pesee niin hyvin ettei tästä sekoituksesta ole mitään haittaa. Poika ruokki ja ulkoilutti koiran. Kävi hakemassa autollani kaverinsa Hervannasta tänne meidän kulmille. Taitaa olla vielä yölläkin kuskina.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi hyvä asiakas.

2. Onneksi on perjantai

3. Huomenna nukun pitkääään