Soitin iltapäivällä korjaamolle ja sain tietää että maanantaina autoni korjataan. Kuulemma nosturiasentaja tulee silloin. Sovittiin että haen autoni maanantaina illalla. Peruin maanantain päiväasiakkaan, mutta iltapäivällä menen Pyynikille jatkamaan raivausta.

Poika ei ollut tänään koulussa. Hänellä oli kuumetta, eli ei ollutkaan tekosairas. Kuumeesta huolimatta imuroi tänään huoneensa. Minä moppasin, vaihdoin uudet verhot ja pyyhin kaikki pölyt. Toivottavasti pojan nuha paranee.

Kaksi työkohdetta tänään ja molemmat menivät ihan OK. Kotimatkalla poikkesin yrittäjäkurssikaverini uudessa liikkeessä Ojakadulla. Kauppa oli mukava: siellä myydään kukkia ja vanhoja tavaroita. Kaksi yrittäjää on yhdessä toimimassa, kumpikin omalla toiminimellään. Juttelimme aika kauan yrittämisen "ihanuudesta". Sitten minä kävin kahvilla vohvelikahvilassa, joka on ihan vastapäätä tätä uutta kauppaa.

Poikkesin Clas Ohlsonilla ja tein heräteostoksia. Ostin pölyimurin lisälaitteen, jolla pääsee imuroimaan pieniin koloihin. Lisäksi osti imuriin lattiasuulakkeen, korvatulppia, mikrokuituliinoja, uutuusaineen jolla saa puhdistettua näppiksen tai kännykän. Uudelle asiakkaalle ostin kourua johon saa sähköjohdot niputettua. Ostin myös pussinsulkijoita ja munanmuotoilijat.

1252092779_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Munanmuotoilijat eivät toimineet hyvin. Niillä on tarkoitus paistaa sydämen tai tähden muotoisia munia. Muotin ulkopuolelle meni munaa vaikka kuinka. Ilmeisesti muottia pitäisi painaa paistinpannulle samalla kun kaataa munan siihen?

Päätettiin pojan kanssa tehdä huomenna paljon kotitöitä (kunhan poika ei olisi enää kipeä). Suunnitelmissa on talon siivous, kissanvessan siivous, kellarin siivous ja pihakatoksen pystytys. Meidät tuntien luulen että ainakin puolet hommista jää tekemättä.

Nyt on pesukoneessa pojan huoneen verhot ja pojan petivaatteet. Pesen vielä lempipaitani huomista ravintolailtaa varten.

Päivän onnistumiset:

1. Kiitosviesti uudelta asiakkaalta.

2. Kiva kun tapasin vanhan kurssikaverini.

3. Huomenna nukun pitkään ja sitten menen saunaan.