1254341732_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sain heti aamulla tekstarin jossa neuvottiin lukemaan päivän Hesari. Lehdessä oli juttu liikeideastani: hollantilainen nainen tekee samaa hommaa kotimaassaan (on professional organizer). Hesarin keskusteluissa etsitään nimelle hyvää suomennusta. Kiitos muuten muistutuksesta, juttua en olisi muuten huomannut. Soitin Hesarin toimittajalle ja kerroin että olen jo melkein kaksi vuotta tehnyt vastaavaa hommaa. Saa nähdä poikiiko yhteydenottoni lisää mediajulkisuutta? Bisneksessä ei ole koskaan liikaa julki ;-)

Matkasin bussilla kaupunkiin. Ensimmäinen työkohde oli Hämeenpuiston varrella. Tein normisiivouksen ja lisäksi pyyhin keittiön kaappien ovet ja pesuhuoneen kaakelit. Asiakas oli kovassa flunssassa ja siksi emme juoneet kahvia, kuten yleensä teemme.

Kävin kiinalaisessa syömässä ja sitten vakiasiakkaan luokse. Hän oli huomannut jutun Hesarissa ja antoi minulle lehdestään juttusivun. Juttelin perheen pojan kanssa ehkä liikaakin: hänen piti tehdä läksyjä siinä samalla.

Kävelin Hallituskadulle Branderin kahvilaan leivoskahville. Iso kahvi ja pieni pala kinuskikakkua 5,40 euroa. Viereisessä pöydässä kaksi nuortamiestä jutteli kovasti Jeesuksen asioista. Ihan mielenkiintoista seurata sitä keskustelua.

Kävelin Sokoksen läpi ja ahdistuin. Kauppa oli täynnä väkeä: oli 3+1-päivät. En ostanut mitään.

Menin Moreeniaan Ilmankos-kokoukseen. Ideoimme uusia juttuja projektiin ja kokous oli mukava. Tarjolla oli vain mehua: jatkorahoitus varmistuu vasta marraskuulla.

Kävin Koskikeskuksessa. Tapasin entisen kurssikaverini lelukaupassa ja oli mukava rupatella kuulumisia. Ostin Koskikeskuksesta kanervia ja kallunoita. Matkasin bussilla autokorjaamolle ja hain autoni. Kotimatkalla vielä ruokakaupan kautta.

Päivän onnistumiset:

1. Kaunis syyspäivä värihehkuineen

2. Päivä kului hyvässä rytmissä

3. Hesarissa hyvä juttu ja se voi toteuttaa lisää julkisuutta