Hain autoni korjaamolta. Korjaaja piti pitkän alustuspuheen ja arvasin että se tietää isoa laskua. Kaikkien alennusten kanssa jouduin maksamaan uudesta vaihdelaatikosta 570 euroa. Mukana oli vain 520 euroa, joten jäin velkaa viisikymppiä. Olisin saanut maksaa laskun kahdessa erässä, mutta eihän se olisi hintaa vähentänyt.

Aamulla klo 8.00 vastasin puhelimeeni. Nainen kyseli yritykseni hintoja. Kysymyksessä olisi muuttosiivous. Lupasi harkita asiaa ja jutella miehensä kanssa. Kerroin että ainoa vapaa aika on launataina. Miksi nämä kyselijät soittavat aina aamulla aikaisin?

Päivällä olin Pispalassa ja matkasin sinne busseilla. Ensin kasilla ja sitten kympillä. Ysi jäi väliin. Vitsi, vitsi. Hommat meni ihan OK ja jätin asiakkaalle laskun.

Kun olin hakenut autoni, niin matkasin Härmälään työkohteeseeni. Olin niin täpinöissäni autoni kanssa että meinasin ajaa monta kolaria. Autosta kuului outo ääni. Kotipihassa huomasin että toinen sumuvalo oli melkein irti. Kiinnitin sen paremmin.

Härmälässäkin työ sujui OK. Kotimatkalla kävin ruokakaupassa ja ostin vaikka mitä. Nyt ei tarvinnut kantaa ruokakasseja kuin viisi metriä. Siivosin jääkaapin ennenkuin laitoin sinne ostokset.

Tytär ei vastaa vieläkään soittoihini. Taidan nyt pitää soittotaukoa. Kaverini soitti tänään: oli ollut lemmenlomalla Kuhmossa. Loma oli ollut hieno. Yritämme löytää yhteisen vapaahetken ja tavata.

Päivän onnistumiset:

1. Auto taas käytössä

2. Töitä vaan riittää

3. Loppuviikko on työntäyteinen