Korjaamolta soitettiin ja pahoiteltiin että en saa autoa tänään itselleni. Ehkä huomenna sen saan? Kerroin että aivan sama jos vaikka perjantain jälkeen. Huominen päivä on ongelma, mutta perjantaina on kaksi kohdetta Tampellan alueella ja sinne voin matkata bussilla aivan hyvin. Toivottelin korjaamolle onnea, heillä on nyt isot ongelmat uuden nosturin kanssa.

Työmatkat tein siis taas bussilla ja kävellen. Kunto kasvaa! Tänään olin Hämeenpuistossa ja työnä oli pestä tupakansavusta pinttyneet ikkuna- ja ovipielet sekä ovet. Lisäksi pesin uunin. Tarjolla oli taas kahvia täytekakun kera. Juteltavaa riitti asiakkaan kanssa tosi paljon.

Hain ärrältä kolmioleivät ja siirryin Tiiliruukinkadulle. Siellä oli vastassa perheen mummo. Kävi lapsenlapsensa kanssa jäätelöostoksilla ja toivat minulle myös jäätelön. Sitten vielä juotiin kahvit kotipullan kera.

Matkasin bussilla Leinolaan päivän kolmanteen työkohteeseen. Oikaisin metsän läpi ja olin alle kymmenen minuuttia myöhässä. Työ sujuivat hyvin. Perheen mies lähti soittoharjoituksiin: huomenna on keikka uuden Prisman avajaisissa. Tämä asiakas hommasi minulle uuden asiakkaan.

Illalla tulostelin rästilaskuja noin 900 euron edestä. Niin kiirettä on ollut että laskutettavaakin on myöhässä. En olisi alkuun uskonut että tämäkin tilanne tulee eteen ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Kaksi uutta asiakastilausta tänään.

2. Vanha ystävyys uusittu: sain kiitostekstarin onnittelukortista.

3. Kunto on kohentunut: kävelyt sujuvat nopeasti ja hengästymättä.