Sain päivällä soiton autokorjaamolta. Heidän odottama nosturi oli ollut maanantaina Helsingissä, vaikka sen piti olla silloin jo Tampereella. Tänäänkään nosturia ei ollut näkynyt täällä Tampereella. Huomenna sen pitäisi olla paikalla ja autoni on ensimmäisenä korjausjonossa. Eli huomennakin matkaan bussilla töihin.

Tänään oli mukava työpäivä Pyynikillä. Raivasin keittiön kaappeja. Roskiin lähti neljä kassillista tavaraa. Lähinnä jäätelö- ja karkkilaatikkoja. Sekä pestyjä hillo- ja viilipurkkeja. Tuli mieleen tuo mainos: Mitä sinä aiot säilyttää lapsillesi? En mitään.

Raivauksen lisäksi tein normisiivouksen. Perheen miehelle siivous ja raivaus on yllätys. Tuli tänään kotiin lomamatkalta. Siivoushomma jatkuu maanantaina.

Kotimatkalla kävin Sokoksella ruokaostoksilla. Huomista varten ostin energiajuomaa. Aamulla on aikainen herätys ja kolme työkohdetta edessä. En tiedä saanko autoni huomenna vai jatkuuko piina.

Keittiössä on nyt ihana tuoksu: ostin ruukkubasilikan. Nyt menen saunan jälkilämpöön ja pesen itseni putipuhtaaksi. Ihan kuin olisi tuskanhiki päällä. Olen tosi väsynyt ja samalla ihan ylikierroksilla.

Kaveristani tuli mummo eilen ja mummajaiset pitäisi pitää lauantaina. Ehdotin viikolla siirtoa. Perjantaina tulee 12 työpäivää täyteen ilman vapaata ja sunnuntaina pitäisi pitää pihakirppis.

Päivän onnistumiset:

1. Taas uusi tilaus.

2. Torjuin Aamulehden mainosmyyjän: ei ole vapaita myytäviä aikoja.

3. Tilasin Positiivareilta aika paljon mukavaa tavaraa.