1249758323_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään olin tyttäreni kanssa ostoksilla rautakaupassa. Tytär osti maaleja ja maalaustarvikkeita. Minä ostin uuden kannen vessanpönttöömme. Vanha kansi olikin jo melkein kymmenen vuotta vanha.

Pesin pöntön oikein perusteellisesti: sekä sisältä että ulkoa. Vaikka sitä on pesty säännöllisesti, niin aivan uskomatonta kuinka paljon paskaa löytyi. Vesisäiliön ylä- ja alareunassa oli mustaa "mönjää" joka irtosi hyvin pesuaineella ja paperilla. Altaan reunus tuli myös kuurattua kunnolla. Lopuksi pyyhin koko pöntön Pledgellä, se vähentää pölynkerääntymistä.

Tytär oli päivällä siivoamassa Sorin saunaa: tienaa näin rahaa heidän (opiskelijoiden) matkaryhmälle. Menin tytärtä vastaan ja tutustui samalla tähän saunaan. Viereisessä tilassa pojat olivatkin jo remontoimassa Boomilaaksoa.

Lähdimme Bauhausiin ostoksille ja ensin joimme siellä rautakaupassa kahvit. Maalit ja muut tuli ostettua, mutta kyllä oli rasittava ostoskierros. Toisaalta hyvä että tuli käveltyä paljon: kuntoilua! Kävimme Veskan Subissa syömässä leivät.

Tytär osti vielä Verkkokaupasta yleiskaukosäätimen ja seinäkiinnikkeen telkkarilleen. Minä ihmettelin hiirimattojen hintoja: halvin viisi euroa ja kallein pari kymppiä. En ostanut. Sain tyttäreltä hänen Ikeasta ostamansa, joka oli maksanut 50 senttiä.

Tyttären luona joimme kahvit ja suunnittelimme mikä maali sopii mihinkä seinään. Tulos: punainen maali makuuhuoneeseen, vihreä eteiseen, vaaleanruskea olohuoneeseen ja loput seinät luonnonvalkoisella. Maalaus alkoi jo tänään ja tytär lainasi minulta keittiöjakkaraa.

Päivän onnistumiset:

1. Kiva, vaikkakin raskas ostosreissu.

2. Vessanpönttö on superpuhdas.

3. Nyt tämä likka menee saunaan!