Nukuin puoleenpäivään. Käytin koiran pihalla ja laitoin aamupalaa. Sitten uusi asiakas soitti ja puhui puolituntia tulevasta siivouksesta. Heillä on kylpyhuoneremontti menossa ja sen päätyttyä saisin siivota jäljet. Sovimme ajan syyskuulle.

Kaverini poikkesi näyttämässä uusia hiuksiaan. Ne oli ensin leikattu"eripareiksi" eli sivulla oli lyhyttä ja pitkää hiusta. Kaverini ei pitänyt mallista, joten ne oli lyhennetty molemmin puolin. Ihan hyvä malli, tykkäsin.

Kävin Peltolammilla. Hain uuden asiakkaan luota avaimen ja juttelimme siivouksista. Huomenna aloitan heillä hommat: normaali siivous ja lisäksi keittiön avohyllyn järjestely.

Vein Kissojen katastrofiyhdistykselle yhden kissanvessan. Kiittelivät kovasti. Unohdin viedä kissan ruuat, mutta ainahan ne ehtii. Matkasin erään yhdistyksen hallituksen kokoukseen. Päänsärky alkoi silloin.

Kokouksessa oli hyvät tarjottavat pöydällä: juustoa, leipiä, kääretorttua, keksejä, hedelmiä ja vihanneksia. Nam! Saimme sovittu loppuvuoden tapahtumat: turvesaunaa, Ikean reissua, syyskokous ja joulukirkossa käynti. Sain kipupillerin ja päänsärky helpotti myöhemmin.

Kotimatkalla poikkesin kaverillani. Juttelimme niitä näitä. Kaverini ex-mies tuli paikalle myös. Hän oli keksinyt tappoaineen lehtokotiloille ja sitähän minä kokeilin tänään. Huomenna tarkistan ovatko ruumiit hävinneet. Tämä eropariskunta on erikoinen: asuvat edelleen yhdessä.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi asiakastilaus.

2. Päänsärky helpotti ja se vasta oli mukavaa.

3. Harvinaisen hyvä ja jämäkkä kokous.