Heräsin aamulla ihan OK. Kaverini vielä soitti ja varmisti heräämiseni. Poika kyyditsi meidät rautatieasemalle ajoissa. Matkasimme Pendoliinolla Helsinkiin.

Laivalla seuranani oli viisi konduktööriä ja mukavaa seuraa he olivatkin. Välillä jutut olivat sisäpiirin juttuja enkä päässyt niihin mukaan. Lisäksi laiva keinui aika lailla: minulle tuli yrjöolo. Onneksi en oksentanut.

Tallinnassa shoppailimme. Kaverini osti vaatteita, ruokaa ja kondomeja. Hän kerää eri maista kortsuja ihan vaan keräilyn merkeissä. Lisäksi osti stimuloivan renkaan. Pyysin kuulla kommentteja vehkeestä.

1250545324_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Minä ostin kivat villasukat, sytkiä, 1,5 kiloa häränsisäfilettä (18 euroa kilo) ja edullista juustoa. Laivalta ostin karkkia, tupakkaa, tyttärelle dödön, viiniä, fetajuustoa, pahoinvointipillereitä ja sinappia.

Kotona olimme vasta yhdentoista jälkeen. Poika haki meidät asemalta, tosin hieman myöhässä. Olin tosi väsynyt kun pääsin kotiin. Sähköpostissa oli pari kivaa yllätystä. Pääsin mukaan Aamulehden vinkkilistalle ja uusi tuleva asiakas tilasi minut kahdeksi päiväksi.

Päivän onnistumiset:

1. Kiva reissu Tallinnaan.

2. Hyviä ostoksia ja melko halvalla.

3. Kiva olla taas kotona.