Kyllä oli takamus tänään kipeänä, vaikka pyöräilymatkaa oli vain muutama kilometri.

En tietenkään löytänyt satulanpehmustetta. Menin tyttären pyörällä Nattariin ja unohdin asiakkaan laskun tulostuksen. Tyttären pyörässä oli eturengas tussuna ja sillä oli aika raskas ajaa. Pyörässä on sellaiset venttiilit, että ilmat on haettava huoltoasemalta. Asiakkaan koira oli taas ihan yli-ihana. Taloon oli asennettu hälytysjärjestelmä ja minä saan myöhemmin sen koodin itselleni. Tänään järjestelmä ei ollut toiminnassa.

Käväisin kotona syömässä ja vaihdoin toiseen polkupyörään. Otin oman pyöräni pihavarastosta käyttöön. Renkaat oli tietysti tyhjänä ja eturenkaasta puuttui venttiilin korkki. Otin pojan pyörästä korkin lainaksi ja pumppasin ilmat renkaisiin. Matkalla renkaat tyhnenivät aika lailla. Työt sujuivat ihan OK. Molemmissa työkohteissa minulla oli mukana työmaaradio. Siitä on paljon iloa. On tämä siivous niin yksinäistä hommaa, että piristää kummasti kun on edes radio kaverina.

Kotimatkalla hain uudelta asiakkaalta avaimen ja tutustuin kohteeseen. Ja perheeseen myös. Tarkistimme siivousvälineet ja -aineet. Ostoslistalle meni Sinin tehomoppi ja Pledge. Torstaina aloitan uuden kohteen.

Soitin Ranta-Koivistoon ja yritin perua sunnuntain muuttosiivouksen. Peruminen ei onnistunut: asiakas tulee hakemaan minut klo 18.00. Toivottavasti saan myös kyydin kotiin.

Toijalan asiakkaalle soitin ja ehdotin että tiistaina tulisin junalla. Sovimme että tapaaminen siirtyy kahdella viikolla. Hienoa. Luultavasti minulla on vapaata tiistaina. Tosin yksi uusi tuleva asiakas soitti tänään ja halusi ensi viikolle siivouksen. Ehkä se osuu tiistaille?

Päivän onnistumiset:

1. Tein mokkapaloja illalla ja ne maistuivat lapsilleni.

2. Kummasti vaan energiaa riittää.

3. Huomenna saa nukkua yhdeksään asti.