Tänään matkasin taas bussilla työkohteisiin. Aamulla sain bussissa juttuseurakseni naapurin thaimaalaisen rouvan. Oli mukava juttutuokio.

Messukylässä kissat olivat ihmeissään kun tulin paikalle jo aamuvarhain. Olivat tosi leikkisiä. Normaalistí olen käynyt niiden iltapäivätorkkujen aikaan.

Kävin syömässä Munkkimiehissä ja olin ainoa naisasiakas. Työmiehiä oli ympärillä pilvin pimein. Yksi tuli pöytääni istumaan. Söin kuorrutettua puna-ahventa ja hinta oli kuusi euroa. Sitten kävelin Järvensivulle tekemään suursiivousta.

Kinkkisin juttu oli puhdistaa ikkunoiden puukaihtimet. Älkää ikinä ostako puukaihtimia itsellenne! Tosi hidasta puhdistaa niitä pölyistä. No, tein lisäksi normisiivouksen. Sitten matkasin kaupunkiin.

Menin Pyynikin näkötornille munkkikahville. Bussikuski neuvoi minut pysäkille, mistä sain kivuta portaat kahvilaan. Olin ihan hikinen kun pääsin kahvilaan. Mutta kyllä se kannatti.

Uusi asiakas oli mukava. Sovimme siivous- ja raivauskerrat jouluun asti. Sain avaimen ja homma alkaa lauantaina. Kotimatkalla poikkesin Sokokselle ruokaostoksille.

Päivän onnistumiset:

1. Vanha asiakas palasi takaisin.

2. Uusi hyvä asiakas ja vieläpä vakituinen sellainen.

3. Kuntoilua kerrakseen.