Kaksi päivää löhöilyä kotona on liikaa. Olen ihan tylsistynyt! Katselin taas liikaa telkkaria ja sehän se vasta tylsistyttää. Mutta oma valinta, eipä saisi valittaa.

Päivällä söimme eilen uunissa paistettuja pihvejä perunamuussin kera. Hyviä olivat! Nyt täytyy vielä illalla paistaa ostamani jauheliha, ennenkuin se lähtee kävelemään. Huomenna voisin tehdä lihamakaronilaatikkoa.

Iltapäivällä korjailin yläkerran lamppuja. Pöytävalaisin on rikki, lampunvaihtokaan ei auttanut. Yhden huoneen valaisimessa ei pala kuin yksi lamppu, kaksi on pimeenä. Rappuvalo ei toimi, vaikka polttimo on vaihdettu uuteen. Pyysin naapuruston miestä avuksi, kunhan kerkiää.

Kaverini käväisi illalla kahvilla. Tuli entisen miehensä kyydillä ja tämä mies myös haki kaverini myöhemmin. Kaverini kertoi mitä oli tehnyt uuden miehensä kanssa. Aika kummallinen eropariskunta. Onhan se hyvä että pysyy kavereina, mutta kyllä avoerossakin pitäisi ottaa etäisyyttä.

Huomenna on aamulla aikaisin kampaajalla käynti. Toivottavasti muistan pyytää myös kulmakarvojen värjäyksen. Päivällä on yksi kaappien raivauskohde. Asiakas jo soitti tänään ja ihmetteli kun en ollut tullut paikalle. Muistutin että tänään on sunnuntai ja olen tulossa paikalle vasta maanantaina. Asiakas on 82-vuotias. Toivottavasti löydän ilmaisen parkkipaikan Tammelasta.

Tytär oli viettänyt mukavan viikonlopun Helsingissä. Oli ostanut Ikeasta päiväpeiton, verhot ja lampun. Suunnitteli nyt asuntonsa seinien maalausta. Tapetit pitäisi vaan ensin repiä pois. Luultavasti se tapettien poisto on aika hankalaa?

Päivän onnistumiset:

1. Nukuin melkein puoleenpäivään.

2. Kaikki pesurätit, mopit ja työpyyhkeet pesty.

3. Kiva kun kaverini poikkesi kahvilla.