Heräsin monen torkkuherätyksen jälkeen kymmenen maissa. Bussipysäkillä oli yhdentoista maissa ja asiakkaan luona sovitusti kahdeltatoista. Hyvä suoritus minusta ;-)

Raivasin asiakkaan papereita, pahveja ja tekstiilejä. Vein kierrätyspisteeseen (talon kellariin) viisi kassia jätepaperia ja kaksi kassillista pahveja. Asiakkaalle jäi vielä setvittäväksi muutama pino epämääräisiä papereita. Asunnon yleisilme kyllä koheni hienosti: vapaata pöytätilaa ja istumapaikkoja. Homma jatkuu maanantaina ja tiistaina. Siinä meni tuo tiistain vapaapäivä... Sain illalla kiitosviestin uudelta asiakkaalta.

Kotimatkalla kävin äkkiä Sokoksella ruokaostoksilla. Sitten bussilla kotiin. Poika oli käynyt päivällä parturissa ja on taas ihan ihmisen näköinen. Poika oli vaihtanut sänkyynsä petivaatteet ja eilen hän tyhjensi tiskikoneen. Koiraa on ulkoiluttanut ihan kiitettävästi. Hyvä!

Kaverini piti tulla illalla kahville, mutta eipä häntä ole näkynyt. Kaikki aika kuluu uuden miesystävän kanssa. Ei ehdi kuulemma edes kotitöitä tehdä kunnolla. Olisin pyytänyt kaveriltani kyytiä huomiseksi.

Pitäisi huomenna hakea pari kassia Tammelasta ja viedä ne Pappilaan. Tytär on huomenna Ikean reissulla, joten en voi kysyä apuja hänen uudelta poikakaveriltaan. No, ehkä taas matkaan bussilla.

Päivän onnistumiset:

1. Hyvä ja tehokas työpäivä.

2. Työkalenteri on ihan täynnä lähiviikoiksi.

3. Huomenna nukun pitkään ja sitten menen saunaan.