Tällä viikolla on ollut teemana kiiltävä tiskiallas. Olen puunannut asiakkaiden tiskialtaat todella kiiltäviksi. Nyt sitten kotona tein saman homman. Työ riistäytyi käsistä: koko keittiö tuli siivottua! Kysyin pojalta onko täällä siivotun näköistä. Vastasi että lähinnä näyttää että varkaita on käynyt. Siivosin turhia tavaroita tasoilta pois, vein pestyt pyykit kaapeihin ja järjestelin muutenkin tavaroita "piiloon". Kyllä nyt kelpaa.

Eikä siinä vielä kaikki. Imuroin ja moppasin keittiön, pukuhuoneen, vessan ja eteisen lattiat. Pesin ne kivipesulla. Osa olohuoneesta, ruokailuhuone ja aula on myös imuroitu. Homma jatkuu huomenna: ainakin moppaus.

Työpäivä oli normaali. Ekassa paikassa oli taas kiva koira vastassa. Työn jälkeen käväisin kotona syömässä kaalipataa ja jatkoin Leinolaan. Siellä minulla oli ekaa kertaa tuo työmaaradio mukana. Oli kiva työskennellä ja kuunnella samalla mukavaa musaa. Perheen mies tuli vaihtamaan vaatteita ja lähti sitten moottoripyörällä kokoontumiseen. Juttelimme niitä näitä.

Tytär tuli käymään illalla. Söi kaalipataa ja torkkui sohvalla. Vein hänet Kaukajärvelle illalla. Soittelin kaverilleni ja kyselin mitä hän ottaa maanantaina Tallinnaan mukaan. Kuulemma vedettävä lentolaukku ja reppu tulee matkaan. Rahaa hän oli vaihtanut jo 150 euron arvosta.

Minä menen huomenna Forexiin vaihtamaan rahaa ja samalla poikkean Vapaa Valinnassa. Maureen neuvoi tehokkaan kipuvoiteen, jota löytyy sieltä.

Päivän onnistumiset:

1. Koti on siivottu osittain.

2. Mukavaa kun molemmat lapseni olivat tänään kotona.

3. Huomenna vapaapäivä: ei aikaista herätystä.