1250449098_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Olen siivonnut niin innokkaasti että kohta tämä kuvassa oleva kyltti on tarpeeton. Siinä lukee: kissamme on syy tähän kaaokseen. Eihän se tosiaan ole kissan syy tämä kaaos, mutta jos pieni huumori sallitaan?

Tänään tein kaksi kääretorttupohjaa ja kokosin niistä täytekakun. Väliin laitoin mansikka-banaanisurvosta sekä kermavaahtoa. Päälle kermavaahtoa, koristeeksi kiiwiä, nonparelleja ja karkkirouhetta. Hyvää oli!

Jatkoin siivousta tänään: lisää pölyjenpyyhintää ja imurointia. Poika siivosi kissan vessan. Lämmitin uunin ja sain siinä poltettua jätelautoja ja oksia.

Vieraat tulivat kuuden jälkeen kuten oli sovittu. Molemmat siskoni ja toisen siskoni lapsenlapsi. Tämä 2,5-vuotias lauloi minulle sekä kissa- että pupulaulun. Naapuruston mies (tämä meidän auttava enkeli) poikkesi myös kahvilla. Tytär tuli myös kahville ja toi minulle lahjaksi uuden paistinpannun.

Nyt olen menossa vielä saunaan ja huomista varten laukku on vielä pakkaamatta. Passi ja rahat ovat jo laukussa. Otan myös kameran mukaani. Huomenna on oltava klo 6.45 rautatieasemalla. Oi kauheeta tuota aamuheräämistä!

Päivän onnistumiset:

1. Kivat synttärijuhlat.

2. Tarjouspyyntö sähköpostissa ja siihen on jo vastattu.

3. Nyt saunaan.