Päivällä olin uuden asiakkaan luona. Hän hämmästeli kauheasti kun suunnittelin mattojen imurointia ennen niiden tamppausta. Kaksikertainen työ? No, en imuroinut vaan tamppasin vaan. Olenko ainoa joka imuroi matot ennen tamppausta?

Työ sujui hyvin ja lopuksi joimme kahvit yhdessä. Juttelimme asiakkaan menneisyydestä ja muistoista. Tarjolla oli hyvää mustikkapiirakkaa. Asiakas kiitteli: sain paljon enemmän kuin siivouksen, kiitos kahvihetkestä. Hänellä käy myös kodinhoitajat, mutta he eivät ehdi ikinä juomaan kahvia.

Hain kaupasta evääksi Hyvää Päivää juoman ja voileivät. Suuntasin kohti vakipaikkaani. Kissat siellä jo odottelivat minua. Jehovan todistaja soitti ovikelloa ja jätti lukemista. Otin Vartiotornin mukaani, en jättänyt sitä asiakkaalle. Matkasin Citymarketin kautta kotiin. Ostin Cittarista herneitä kolme litraa.

Kotona tein kinkkukiusausta. Sitä söi tytärkin kun tuli illalla käymään. Tytär pähkäili maalauksia ja minä esittelin hänelle netistä Tikkurilan värilastut. Hakee niitä huomenna Rautiasta. Illalla haetaan yhdessä paklausvälineet ja aineet naapuruston mieheltä.

Poika oli hakenut uuden pelin lähipostista. Toimii kuulemma tosi hyvin. Vanhalla koneellamme ei olisi toiminut. Minä tulostelin laskuja huomisille asiakkaille ja tulostin myös heinäkuun tiliotteen. Viikonloppuna tarkastan ovatko maksut OK.

Huomenna matkaan Tampellan alueelle bussilla. Pysäköinti maksaisi noin kahdeksan euroa, mutta bussimatkat vain alle kolme euroa. Säästöä tulee!

Päivän onnistumiset:

1. Kiitosta asiakkaalta.

2. Keräsin viinimarjoja pakkaseen.

3. Uusia tilauksia kaksin kappalein.