Töitä vaan tulee lisää. Nyt on pakko muuttaa parin asiakkaan tilausta eri päivälle. Tänään sain vakituisen viikoittaisen asiakkaan. Perheessä on isä, äiti ja kahdeksan lasta. Siivoan vain talon alakerran ja lapset saavat siivota yläkerrassa omat huoneensa. Sain jo talon avaimen itselleni ja sovimme kaksi käyntiä.

Tänään oli kaksi vakituista työkohdetta: Järvensivulla ja Messukylässä. Molemmat hoituivat ihan OK. Kävin töiden välissä kahvilla Munkkimiehissä. Poika näki autoni kotiin matkatessaan ja laittoi tekstarin: "oliko hyvät kahvit".

Nyt on joku touhukohtaus menossa. Pyykit pyörivät koneessa ja hellalla valmistuu riisipuuro sekä jättiannos kaalipataa. Viikonloppuna teen täytekakun, koska synttärivieraita on tulossa sunnuntaina. Tyttären tuparit siirtyvät hamaan tulevaisuuteen. Tänään tytär oli ottamassa uusia hiustenpidennyksiä.

Onneksi huomenna on perjantai. Minulla on nyt kipeänä selkä, kädet ja hartiat. Käytössä on taas jäävoide aamuin että illoin. Auttaa muuten tosi hyvin. Huomenna on kaksi omakotitaloa siivottavana: työaika klo 10-17.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi vakituinen asiakas.

2. Tallinnan reissun lippu ostettu.

3. Kaalipataa ja riisipuuroa valmiina yllinkyllin.