Sunnuntai on hyvä päivä. Aamulehden lukua rauhassa ja saa herätä ihan silloin kun haluaa. Minä olen herännyt eilen sekä tänään yllättävän aikaisin: jo ennen yhdeksää. Paistoin tänään uunissa paistovalmiit patongit ja niitä söinkin teen kera.

Ruuaksi keitin perunoita ja porkkanoita. Kastikkeena oli hautajaisista saatua lihakastiketta. Jälkiruokana vispipuuroa. Totesin pojalle että saa kerätä lisää viinimarjoja, niin saamme vispipuuroa usein.

Soitin tyttärelle ja hän lupasi tulla myös syömään. Oli taas ollut siivoamassa Sorin saunaa. Oli myös ollut yökylässä uuden tuttavuutensa luona. Maalaukset olivat vielä vaiheessa, eli aloittamatta.

Kirjoitin toiseen blogiini tarinan vessan siivouksesta. Laitoin mukaan pari valokuvaa. Yritykseni kirjanpito, eli kuitit on vielä tarkistamatta. Huomenna on pakko käydä ne läpi, koska kirjanpitäjä jo odottelee niitä.

Pojalla alkaa huomenna koulu. Saa nähdä kuinka herää. Toivottavasti hyvin. Koulu alkaa jo klo 8.00. Minulla alkaa työpäivä klo 12.00. Saa nähdä mistä löydän ilmaisen parkkipaikan Hämeenpuiston lähettyviltä.

Päivän onnistumiset:

1. Mukavaa kun molemmat lapseni olivat kotosalla.

2. Tapasin kaverini ja juttelimme mukavia.

3. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.