1249674998_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ostin tänään miniradion ja olen oikein tyytyväinen siihen. Se on kahvipaketin kokoinen, mutta äänentoisto on hyvä. Tätä radiota kuljetan jatkossa mukaani työpisteisiin. Työskentely on jatkossa mukavampaa!

Aamulla minut herätettiin puhelinsoitolla jo ennen seitsemää. Nuori poika soitti ja kyseli yksiönsä siivoushintaa. Samalla ihmetteli että herättikö minut. Pyysi soittamaan myöhemmin. En todellakaan soittanut. Poika taisi olla vielä viihteen puolella aamusella. Ehkä ei edes muista soittoa.

Lähdin bussilla Tampellan alueelle töihin. Ekassa paikassa kaikki OK. Pidin lounastauon ja ostin lähikaupasta lämmintä pitsaa ja pullon painonhallintajuomaa. Kassa katseli minua hieman kummeksuen. Juoma tasoitti pitsan kalorit. Eikö hän sitä ymmärtänyt?

Toisessa kohteessa muuten OK, mutta kylpyhuoneen laattalattiassa oli pieni kolhu. Luultavasti asiakas oli pudottanut suihkun lattialle ja laatasta oli lähtenyt pala. Imuroidessa tämä irtopala sitten meni imuriin. Asiakas oli sairaslomalla koska molemmissa käsissä oli tulehdus.

Tutkimme asiaa yhdessä. Asiakas ei myöntänyt että hän on aiheuttanut vaurion ja minä vakuutin että en ole sitä tehnyt. En todellakaan ole sitä tehnyt. Asia jäi auki. Toivottelimme kyllä toisillemme hyvää viikonloppua.

Tytär kävi illalla ja sovimme että menemme huomenna yhdessä ostamaan maaleja. Tytär sai naapuruston mieheltä tänään lainaksi seinäpakkelia ja lastoja. Muutama ruuvinreikä on kitattava ennen maalausta.

Pojalla on rytmi taas sekaisin. Valvoi viime yön ja nukkui tämän päivän. Juuri nyt syö tuhtia iltapalaa, jotta saisi nukuttua ensi yön kunnolla. Lupasi kerätä huomenna viinimarjoja ja minä lupasin tehdä niistä vispipuuroa.

Päivän onnistumiset:

1. Työmaaradio ostettu.

2. Viikonloppu alkoi.

3. Ostin aurinkokennolla toimivat pihavalot.