Eilen oli niin hoipakkaa etten ehtinyt edes blogiani päivittää. Mutta tässä eilistä ja tätä päivää.

Eilen menin tytärtä hakemaan Kaukajärveltä ja samalla ostin kissalle ruokaa eläinkaupasta. Kerroin myyjälle koiramme ongelmasta: ruoka ei imeydy kunnolla. Koira syö hyvin ja kakkaa usein. Silti se vaan laihtuu. Myyjä neuvoi ostamaan koiralle Inubio fortea.

Onneksi tytär vasta heräili kun soitin hänelle Kaukajärven eläintarvikeliikkeen pihasta. Aikaa kuluttaakseni menin Löytötexiin. Ostin sieltä pari ihanaa puseroa ja todella halvalla. Alennetut tuotteet myytiin vielä 50 %.n lisäalella.

Tytär otti autoni ja navigaattorin lainaksi. Lähti sitten kaverinsa kanssa Aineslahden matkailutilalle synttärijuhliin. Minä menin saunaan ja valmistauduin naapurin hääjuhliin. Häirikkönaapuri soitteli moottorisahaa tunnin verran eikä kunnioittanut toisten juhlia ollenkaan.

Juhlat olivat mukavat: hyvää ruokaa ja juomaa yllinkyllin. Vieraina oli enimmäkseen thaimaalaisia. Opetimme heille suomea: muuten OK, mutta heille on ärrän lausuminen todella vaikeaa. Join nyt ensimmäisen kerran kaktusviinaa eli tequilaa. Suolaa kämmenelle, nuolaisu, juoma kurkkuun ja lopuksi sitruunaviipaleen imeskely. Kotona olin vasta klo 2.30.

Tänään olenkin sitten ollut kalpeena hiljaa. Iltapäivällä nukuin päiväunet. Tytär toi auton ja samalla toi koko perheelle pitsat. Hänellä oli ollut mukava reissu. Oli toki myös aika väsyneen oloinen.

1251051167_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvassa ostamani krysanteemi. Kesän kukkavärinä on ollut oranssi ja linja jatkuu. Kuvassa taka-alalla pari mattoa, jotka ovat odotelleen pesua koko kesän. Vielä ehtii!

Päivän onnistumiset:

1. Juhlista on toivuttu.

2. Pyykit on pesty.

3. Huomenna työpäivä alkaa vasta klo 11.00