1251315048_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kissa se vaan ottaa rennosti. Nukkuu pojan sängyssä tyytyväisenä.

Tänään on sitten istuttu busseissa ihan kiitettävästi. Työpäivän kesto oli 5,5 tuntia, mutta työpäivän pituus oli yli kahdeksan tuntia. Oikeastaan oli ihan mukava kävellä ympäriinsä, ainakin kunto koheni.

Selitin ensimmäiselle asiakkaalleni tänään että matkasin heille kahdella bussilla ja kävelin aikamoiset matkat. Asiakas tuumasi, että olisit soittanut ja he olisivat hakeneet. Ihan näin hyvään kohteluun en ollut varautunut.

Toisen asiakkaan luona olin myöhässä, mutta siihen on jo totuttu. Juttelimme niitä näitä. Perheen isä veteli sikeitä sängyssä kun minä siivoilin. Aika moni asiakas nukkuu päiväunia käyntini aikana...

No, meni se työpäivä näinkin. Kotimatkalla kävin Kauppahallissa ja ostin leipää, hevosmakkaraa ja havupuu-uutejuomaa. Kokeilen auttaako tuo juoma piristymään. Sitä käyttävät enimmäkseen syöpäpotilaat, mutta sopii se "tavalliselle" ihmiselle myös.

Huomenna on kaksi siivouskohdetta ja yksi tutustumiskäynti. Sateenvarjo on otettava mukaan, koska huomiseksi on luvattu sadetta. Nytkin sataa aika kaatamalla.

Päivän onnistumiset:

1. Kävelyä ja kuntoilua riittävästi.

2. Uusi vakituinen asiakas sovittuna. Tutustumiskäynti perjantaina.

3. Koiran tehopillerit saa hakea huomenna.