Tänään olin Messukylässä uuden asiakkaan luona. Siivoukset OK, mutta kiitosviestiä ei tullut. Olen niin tottunut kiitosviesteihin, että kun sitä ei tule niin se on kummallista. Tein kyllä parhaani ja uskon että olivat tyytyväisiä.

Autosta kuului kummallinen ääni tänään. Kun tulin kotiin, pyysin naapurin miestä kuuntelemaan ääntä. Mies totesi että vika on kytkimessä. Samaa minäkin totesin: ääni kuului aina liikkeellelähdössä ja vaihtaessa.

Soitin monta korjaamoa "läpi" ja sain tylyjä vastauksia. Vasta kahden viikon päästä on vapaita aikoja ja korjauksen hintahaitari oli 350 - 900 euroa. Onneksi siskoni mies auttoi: saan autoni korjaamolle ensi tiistaina ja hinta-arvio on 350 euroa.

Ehdin jo itkunkin tuhertamaan, kun tuskailin tilannetta. Asiakkaille on päästävä ja jne. Lähdin bussilla hammaslääkäriin. Siellä valitin kun koiran kunto on huonontunut: jalat meinaa pettää alta. Hammaslääkärini kirjoitti lapulle homeopaattisen ohjeen. Tämä lääkärini on myös homeopaatti.

Lääkettä en saanut, vaikka kävin kahdessakin liikkeessä. Onneksi tapasin lääkärini apulaisen Sokoksella ja hän lupasi selvittää lääkkeen ostopaikan.

Huomenna matkaan Korkinmäkeen bussilla ja kaupunkiin myös bussilla. Kolmannen työkohteen sain siirrettyä ensi viikolle.

Päivän onnistumiset:

1. Vain yksi reikä löytyi tarkistuksessa.

2. Auto pääsee korjaamolle jo tiistaina.

3. Onneksi auto ei hajonnut tienpäälle.