Illalla olin kyseisten yhtyeiden konsertissa. Mutta ensin päivän kuulumiset:

Päivällä matkasin Härmälään uuteen työkohteeseen. En löytänyt navigaattorista kohtaa mistä saa osoitetietoihin ään. Löysin kuitenkin perille. Vastassa oli nainen ja kaksi lasta. Työt selviettyä he lähtivät jaloista pois. Työaikani oli 2,5 tuntia. Vettä satoi kaatamalla, joten mattoja ei tarvinnut tampata. Pyysin rouvaa ostamaan pari siivousainetta. Jatkossa käyn heillä kerran kuussa.

Matkalla seuraavaan kohteeseen poikkesin syömään Ekamarketille. Viimeksi tässä kahviossa olen käynyt varmaan 20 vuotta sitten. Ruoka oli hyvää ja söin liikaa. Väsytti ihan kauheasti kun menin seuraavan asiakkaan luokse. Siellä minua odotti tuliainen Saimaan risteilyltä ja kiitos kissojen hoidosta.

Laitoin laskuni pöydälle odottelemaan perhettä. Ovat mökillä vielä ensi viikon ja saan valita itse siivouskohteeni. Taidan pyyhkiä ovet ja karmit. Lisäksi teen normisiivouksen. Huolehdin myös postit sisälle.

Ehdin käymään kotona ja sitten minua tultiinkin jo hakemaan. Nappasimme kaverini tyttären myös matkalla mukaan. Auto vietiin Plevnan parkkiin ja kävelimme Paapan kapakkaan. Join siellä lonkeron.

Konsertti oli hoteli Ilveksen takapihalla ja esitys oli loppuunmyyty. Paikalla oli sopivasti porukkaa ja hyvin eri-ikäisiä. esiintyi ensin ja hyvin esiintyikin. Kitaristi oli kylläkin ihan Zompie ulkonäöltään. Ehkä rankka päivä takana? Homma oli miksattu hyvin ja sanoista sai selvää. Esityksen jälkeen oli tunnin tauko ja sitten lavalle tuli Popeda.

Soittivat ihan liian lujaa eikä sanoista saanut selvää. Saisivat ottaa mallia Yön miksaajista! Bändi kyllä sai yleisön innostumaan vaikka vettä satoi reippaasti. Costellon pojat soittivat hienosti yhden kappaleen verran. Soitin pojan hakemaan minut kotiin, kaverini (lomailijat) menivät vielä baariin.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi vakituinen asiakas. Kerta kuussa vaan.

2. Kiva ilta kavereiden kanssa konsertissa.

3. Kiva olla nyt sisätiloissa: ulkona sataa kaatamalla.