Nukuin kahteentoista asti. Unet olivat sekä mukavia että ahdistavia. Keskimäärin siis OK. Selkä oli jäykkä pitkien unien jälkeen. Kyllä se tokeni kun aikani köpsyttelin ja lisäksi oioin selkää sängyssä.

Tänään piti olla vapaapäivä, mutta se muuttuikin työpäiväksi. Sain soiton uudelta asiakkaalta, joka toivoin aika pian siivousta. Sovin käynnin torstaille. Torstaille sovitun käynnin siirsin tälle päivälle. Tämä vakiperhe on mökillä ja siksi siirto onnistui hyvin.

Soitin asiakkaalleni jolla on maksurästejä. Hän ei ole maksanut laskuaan maksukehotuksesta huolimatta. Eikä ole ollut missään yhteydessä. Puhelin on katkaistu tai sitten hän on vaihtanut liittymää. Soittoon vastaa vain tuut, tuut, tuut. Huomenna soitan hänen työpaikalleen. Tein jo alustavan sopimuksen perintätoimiston kanssa.

Ex-poikakaverini oli käynyt tyttäreni luona tänään. Tarkoitus oli korjailla parvekelaudoitusta. Miehellä ei ollut oikeanlaista terää mukana, joten homma siirtyi huomiselle.

Aamulla menen saunaan. Sitten poikkean terveysasemalla: jospa saisin jo sen reseptin. Jos en saa, niin poika saa hakea sen torstaina. Huomenna on kaksi työkohdetta. Hommia on nyt ihan kiitettävästi!

Päivän onnistumiset:

1. Sain nukkua piiitkäään.

2. Töitä on luvassa mukavasti.

3. Uudet perunat olivat taas herkkuruokaa.