Päivällä oli vain yksi työkohde, mutta aikaa siellä menikin sitten kauan. Vein matot pihalle ja tamppasin ne. Pesin kaikki ikkunat ja niissä kaikissa oli kuusi pestävää pintaa. Talonmies kävi auttamassa ikkunoiden aukaisussa. Olisin kyllä pärjännyt yksinkin, mutta kiitos hänelle.

Sain työt tehtyä ja kävin sitten siskoni tyttären luona kahvilla Ylöjärvellä. Paikalla oli myös isosiskoni miehensä kanssa. Siskon miehellä on nyt uudet hampaat ja ne ovat todella hienon näköiset. Ilme on muuttunut kummasti. Tarkastelimme remontoitua taloa ja totesimme sen hienoksi.

Talossa oli hienot puuportaat alakertaan. Hinta noin 1000 euroa. Seuraava tarjous oli ollut 2500 euroa. Laitoin viivana sähköpostia edullisia portaita tarjoavalle. Jospa meillekin saataisiin kunnon portaat yläkertaan.

Paluumatkalla kotiin minun piti noukkia tytär mukaan, mutta unohdin koko asian. Tyttären piti tulla syömään eilen leipomaani mustikkapiirakkaa. Soitin tyttärelle yhdeksän maissa ja pahoittelin unohdusta. Sovittiin että tytär tulee käymään torstaina, kait se piirakka on hyvää silloinkin.

Päivän onnistumiset:

1. Kaksi uutta työtarjousta.

2. Tulostelin monta laskua tänään asiakkaille.

3. Mukava ja touhukas päivä.