Päivällä olin vakiasiakkaan luona. Hengityspotilaan kanssa oli taas mukavat keskustelut. Seuraavaan paikkaan menin taas hieman myöhässä.

Siellä ei ollut kukaan kotona. Imuroin ja pyyhin pölyt. Moppasin myös. Jätin heille laskun ja kerroin että viitenumero on muuttunut. Jatkossa on aina eri numero. Hyvä että sain laskutusohjelman kuntoon.

Kotimatkalla hain tyttäreni kyytiin. Hän lupasi tulla mukaani katsomaan mahdollista uutta työkohdetta Kangasalle. Sain päivällä soiton Kangasalan sosiaalitoimistosta. Kysyivät teenkö raivaussiivouksia. Totesin että kyllä. Kohteessa olisi kuulemma hajuhaittaa ja suojuksia tulisi käyttää.

Tämä kohde oli sata kertaa pahempi kuin "sillä siisti" kohteet. Kunnan omakotitalo puretaan heti kun vuokralaisen tavarat saadaan pihalle. Työnäni olisi kantaa tavarat pihalla olevaan konttiin. Asiakkaalla on selkävaivoja ja hän ei voi olla kuin päällysmiehenä.

Kohde oli aivan kauhea. Luulin että olen jo kaiken nähnyt, mutta nyt vasta se on totta. Kaatopaikallakaan ei asuta näin kauheassa tilassa, kuin tämä talo oli. Siellä oli varmasti rottia ja hiiriä. Talossa on ollut kissoja ja koiria ja niiden jätteet olivat vielä paikalla.

Huomenna soitan sosiaalitoimistoon ja kieltäydyn hommasta. Aikatauluni ei anna periksi enkä muutenkaan tekisi tätä hommaa. Kunnan työntekijät olivat jo kieltäytyneet tästä työstä. Ei muuta kuin bensaa nurkkiin ja tulitikku perään!

Tyttären kanssa poikkesimme kaverillani Suoramalla. Joimme kahvit ja  sain allekirjoituksen tilinpäätöskertomukseen. Sain kaveriltani uusia pihakukkia ja istutin ne jo pihaani.

Ostin tänään Lidlistä pölyimurin yritykselleni. Viikonloppuna imuri on jo työkohteessa käytössä. Testasin imuria illalla ja ihan hyvin se toimi. Takuu on voimassa kaksi vuotta.

Päivän onnistumiset:

1. Sain uuden tilauksen: kertasiivous maanantaille.

2. Tyttären kanssa työtä katsomassa ja kaverilla kahvilla.

3. Poika hoitanut kotihommia.