Päivällä olin vakikohteessani. Helle rasitti oikein kunnolla. Oli pakko riisua paita pois imuroidessa. Onnneksi kukaan ei tullut yllättäen paikalle.

Kävin Munkkimiehissä kahvilla ja soitin kaverilleni. Peruin mattopyykin, koska sain tilauksen illaksi. Se sopi kaverilleni hyvin. Hän oli eilen samoillut Hervannan metsissä viisi tuntia hieman eksyneenä uuden miesystävänsä kanssa. Jalat olivat kuulemma ihan poikki.

Menin kissojen luokse ja tein normaalin viikkosiivouksen. Tai en ihan: jätin moppauksen ja vessat huomiseksi. Perhe tulee huomenna kotiin ja silloin kannattaa tehdä loppusilaus.

Kotimatkalla poikkesin tyttären luona, ensin hain kyllä herneitä Cittarin edustalta. Kaksi litraa maksoi kuusi euroa. Mansikoista pyydettiin 3,50 euroa litralta. Tyttären luona oli toinen siskoistani. Joimme kahvia ja juttelimme mukavia.

Käväisin kotona ja lähdin naapuriin pesemään ikkunoita. Homma kesti kaksi tuntia ja sitten kahvittelimme tunnin verran. Olipa hauskoja juttuja: naapurin mies kertoi vanhoja tarinoita nuoruudestaan. Puimme myös kylän juorut tarkkaan.

Päivän onnistumiset:

1. Kauhujen talon homma peruuntui.

2. Kivat kahvittelut tyttären ja naapurin luona.

3. Töitä on sopivassa määrin.