Nukuin pitkään ja luin rauhassa Aamulehden. Kuppi teetä ja yksi voileipä aamupalana. Soitin kaverilleni ja kyselin aikataulua syömisellemme. Sovittiin että soitan kun olen bussissa ja kaveri porhaltaa kaupunkiin pyörällä.

Eihän meillä ole kesän aikataulukirjaa, joten lähdin vain pysäkille. Bussi meni ihan nenän edestä ja sain odotella seuraavaa aika kauan. Pysäkillä oli Costello Hautamäen rumpalipoika kaverinsa kanssa. Juttelimme niitä näitä.

Kaverini kanssa menimme Koskipuiston uudistettuun Rossoon. Naapuripöytä sai ilmaisen ruuan: kassajärjestelmästä ei löytynyt heidän laskuaan. Vähän olivat mielissään. Meille ilmoitettiin että ruokaa saa odotella ainakin tunnin verran. Vaihdoimme ravintolaa.

Menimme Koskipuiston Cumuluksen Huviretkeen. Siellä luvattiin ruoka alle tunnissa. Söimme menu kakkosen: savulohikeitto, porsaan selykset ja jälkiruokana jogurtti-limemoussea. Olipa hyvää. Hinta 30,90 per naama ja vielä kaljat ja siiderit päälle. Tarjosin ruuan kaverilleni, koska hän on auttanut minua yrittäjyydessä. Saan kustannukset myös vähennyksiin. Oli mukava keskustella monista asioista. Tämäkin kaverini tapailee miestä. Minä taidan olla ainut vanhapiika.

Kävin Sokoksen apteekissa hakemassa uudet verenpainepillerit ja uusin bussikorttini. Meikkivoidetta ei ollut vieläkään myynnissä. Tulin kotiin ja soitin kaverilleni. Hän oli huolestunut koska uusi miesystävä ei ollut laittanut päivittäistä viestiä. Miehen ex-vaimo kuulemma laihtuu ja riutuu ihan silmissä. No joo.

Nukuin pienet päikkärit ja heräsin vasta klo 21.00. Laitoin pyykit koneeseen ja nyt saan mennä ripustelemaan niitä. Huomenna on sauna aamulla (päivällä) ja poika aloittaa kuntoilun. Armeijan alkuun on tasan vuosi.

Päivän onnistumiset:

1. Nukuin pitkään ja olin virkeä aamulla.

2. Kiva tavata kaveri ja syödä hyvin.

3. Verenpainelääkettä taas tarvittava määrä kotona.