Koko päivänä ei ole puhelin soinut enkä ole soittanut kellekään. Ihan mukava rauha. En ole juuri mitään tehnyt, vaan löhöillyt ja kuluttanut aikaa. Vapaapäivästä taas kaikki irti!

Päivällä söimme pakastimesta löytynyttä ruokaa: lohkoperunoita ja lihakastiketta. Aika heppoinen sunnuntairuoka, mutta menetteli.

Olen ollut tietokoneen äärellä aika kauan. Selasin suomi24:n treffipalstaa ja keskustelualuetta. Nyt vaan kynnys kasvaa oman ilmoituksen suhteen. Keskusteluissa tuli enempi ilmi huonoja kuin hyviä kokemuksia. Valokuvalliset ilmoitukset ovat ihan onnettomia kuvien suhteen: ei niistä kuvista saa mitään selvää. Minä laitan ilmoitukseni vasta kun olen käynyt kampaajalla. Nyt hiukset ovat taas ihan pahimmassa kunnossa.

Pojalla on edelleen unirytmi ihan sekaisin. Valvoo yöllä ja nukkuu päivällä. Tai sitten valvoo pari yötä putkeen. Nyt poika on syönyt iltapalan ja on menossa nukkumaan. Toivottavasti nukkuu yönsä hyvin.

Annoin koiralle ruuan ja taaskaan se ei syönyt kaikkea. Yleensä on saanut syödä loput iltapissan ja -kakan jälkeen. Mutta ei tänään! Koira ehti paskantamaan eteisen lattialle ennenkuin ehdin viemään sen pihalle. Poikaa nauratti yökkimiseni kun siivosin läjiä. Kuulemma ihan kuin Madventuresin Rikun ääniä.

Huomenna olen menossa kaupungille. Saatan nähdä Tanssivan harmaan pantterin tanssiesityksen.

Päivän onnistumiset:

1. Ihanaa hiljaiseloa.

2. Omaa aikaa tietokoneella.

3. Sentään pyykit on pesty.