Päivällä kävin kävelylenkillä, eli kuntoilu on alkanut. Vanha sykemittarini näytti ihan hulluja lukemia: alkuun pulssi 188 ja sitten se tasaantui satasen luokkaan. Illalla korjasin asetuksia ja luultavasti mittari toimii nyt normaalisti.

Mittasin myös verenpaineeni. Se oli 106 / 75 ja syke oli 59. Eli aivan älyttömän alhaiset lukemat. Kohta sydän ei lyö ollenkaan!

Iltapäivällä tein tilauksen tietokonekauppaan ja tilasin uuden koneen. Lisäksi tilasin näytön ja kaapelin. Kokonaishinta noin 970 euroa. Firmani saa nämä vähennyksiin.

1248206872_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ihanaa että jatkossa minulla on oma kone käytössä. Nyt perustan yritykselleni oman blogin ja voin päivittää sitä koska vaan. Vanha koneemme tulee tänne portaiden alle. Tuleepa siivottua tuokin alue.

Kirjoitin kaksi juttua Tamperelaiseen ja laitoin kaksi kuvaa Moroon. Lisäksi odottelen koska juttuni on Aamulehden yleisönosastossa. Soitin myös pysäköinninvalvojalle. Läheisen bussipysäkin ja hyötyjätepisteen luokse oli pysäköity kaksi autoa. Naapurin mies kertoi että autoja on siinä aika usein. Lappuliisat tulivat sakottamaan, jos olivat lähistöllä. Näin minulle luvattiin.

Huomenna on vain yksi asiakaskäynti ja kesto vain kaksi tuntia. Kivaa olla tällälailla puoliksi lomalla. Kävin muuten illalla tyttäreni luona kahvilla. Otin häneltä lainaksi Zumpa dvd:t. Kokeilen niitä huomenna.

Päivän onnistumiset:

1. Vein tavaraa UFF:lle.

2. Lepoa ja lokottelua.

3. Uusi kone tilattu.