Työpäivä alkoi vasta klo 11.00. Olin entisen työkaverini luona siivoamassa. Tämä eläkeläispariskunta on oikein mukava. Mies oli lähdössä soittokeikalle Kaukajärvelle ja minä sain neuvoa reittiä. Sovittiin uusia aikoja elokuulle. Sekä asiakkaalla että minulla on silloin synttärit.

Kävin kotona kääntymässä: nopea evästys ja vessakäynti. Sitten matkasin toisen asiakkaan luokse. Siellä oli kissat vastassa. Toinen makoili saunassa ja toinen pesuhuoneessa. Hommat meni ihan OK. Pelästyin kun perheen mies saapui paikalle ennen poislähtöäni. Hänellä oli viisi litraa mustikoita mukanaan ja hän aloitti heti niiden kuivaamisen.

Tulin kotiin ja tein ruuan. Aika nopea (viisi minuuttia) pastaruoka. Menin päikkäreille, mutta niistä ei tullut mitään. Puhelin soi koko ajan. Siivoilin pahveja ja muita juttuja roskikseen.

Tytär tuli käymään, tuli Seiskaa lukemaan. Vein illalla tyttäreni hänen kotiinsa. Matkalla kävimme ruokakaupassa. Ostin vain maidon ja vessapaperia.

Soitin naapuruston miehelle, tälle eroavalle. Hänelle kelpasi isot pahvilaatikot: imurin ja tietokoneen pakkaukset. Haki ne illalla.

Niin, se verenpaineeni on ollut ihan älyttömän alhainen.Tuskin siitä on haittaa. Kaverini kyllä pelotteli että jos lukemat ovat lähellä toisiaan, niin vaarassa on sydänkohtaus.

Päivän onnistumiset:

1. Hyvä ja nopea työpäivä.

2. Siivottu on, ainakin pahvit on poissa.

3. Asiat OK.