1248283980_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt meillä on kaksi tietokonetta! Voi tätä onnea. Pojalla on tuo uusi kone ja minulla tämä vanha. Pääsemme molemmat koneille koska vaan. Jaa vähän hienoo.

Itse koneen hakureissu oli kyllä hankala. Menimme Matkahuoltoon ja minun piti maksaa firman kortilla. Kokoajan tuli vain ilmoitus: hylätty! Soitin pankkiin ja yritin selvitellä asiaa. Nosto- ja käyttörajaksi oli laitettu pienet summat, eikä niitä puhelun perusteella lähdetty nostamaan.

Ei muuta kuin pankkiin. Mutta siinä välissä kävimme työmaallani. Kun poika oli mukana, saimme tehtyä hommat ennätysajassa. Poika imuroi, minä moppasin ja pesin vessat.

Pankissa ei ollut ollenkaan rahaa. Tämä Nordean konttori on muutettu rahattomaksi. Se tarjoaa vain muita palveluja kuin kassapalveluja. Sekin vielä. No, onneksi ystävällinen virkailija ymmärsi jutun juonen. Nosti nostorajan tonniksi, minä otin seinästä rahat ja sitten nostoraha taas madallettiin.

Hieman Matkahuollon virkailija ihmetteli kun annoin hänelle kaksikymmentä viidenkymmenen euron seteliä. Virkailija tarkisti kaikki setelit valolla väärennyksen poissulkemiseksi. Saimme paketit ja ahdoimme ne autoon. Jouduin ajamaan ihan polvet koukussa, koska penkki oli ihan etuasennossa.

Koneen asennus sujui aika ongelmitta. Onneksi poika keksi ettei vanhaa konetta kannata siirtää mihinkään. Hän halusi uuden koneen yläkertaan omaan huoneeseensa. Minusta se ei ollut hyvä ajatus, joten kone on nyt kissan huoneessa täällä yläkerrassa.

Päivän onnistumiset:

1. Toimittaja herätti minut aamulla ja teki lehtijutun.

2. Oma kone käytössä.

3. Uusi asiakastilaus.