1247852250_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään olin hautajaisissa. Mutta ensin eilisestä:

Kova ukkosmyrsky esti illalla tietokoneenkäytön. Ukkosta kesti melko vähän aikaa, mutta sitten poika valtasi koneen. Olemme taas keskustelleet toisen koneen hankinnasta. Ihan hyvässä hengessä, ilman riitaa ;-)

Eilen oli vain yksi työkohde: normisiivous ja lisäksi saunan ja pesuhuoneen pesu. Perhe palasi tänään mökiltä kotiinsa. Varmasti mukava tulla siivottuun kotiin.

Tytär kävi illalla. Söimme pitsaa koska tyttären piti käyttää Kotipitsan lahjakortit. Selityshän se tämäkin on. Tytär torkkui jonkun aikaa sohvalla ja sitten minä vein hänet kotiinsa.

Tänään oli aamulla aikanen ylösnousu. Heräsin jo klo 7.00 ja siskoni tulivat hakemaan minua yhdeksän aikaan. Matkasimme Jyväskylään Seppälänkankaan kappeliin siunaustilaisuuteen. Tilaisuus oli kaunis, mutta paikalla oli yllättävän vähän väkeä. Muistotilaisuus oli Keltinmäen kirkon tiloissa. Tarjolla oli hyvää ruokaa.

Ruokaa jäi yli aikamoiset määrät. Kutsuista oli unohtunut maininta v.p. Meillekin pakattiin ruokaa mukaan. Vähän arvelutti tuo ruuan säilyminen autossa kotimatkan ajan. No, nyt on osa pakkasessa ja osa jääkaapissa.

Kotimatkalla poikkesimme vielä Jämsässä hautausmaalla. Siellä on mummo, pappa, täti ja setä haudattuna. Edellisestä käynnistä olikin jo useampi vuosi. Kotona olin vasta seitsemän maissa.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava matkustaa molempien siskojeni kanssa.

2. Ostin Jyväskylästä Jämsän talkkunaa.

3. Kotonakin on hyvä olla.