Nukuin oikein hyvin ja kaikki oli Ok aamulla. Lähdin töihin ennen yhtätoista iloisella mielellä. Pääsin asiakkaan talon luokse ja laitoin autoni oven kiinni. Juuri silloin alkoi jumputus rinnassa.

Talon edessä oli tietyömaa ja odottelin kaivurikuskilta lupaa oikaista montun poikki. Lupa tuli, mutta olikin aika jyrkät reunat montussa. Oli siinä hameen kanssa kiipeämistä ;-)

No, rytmihäiriö kesti 1,5 tuntia. Sen ajan makasin asiakkaan sohvalla ja välillä pyyhin pölyjä ja laitoin vessat likoamaan. Tein taas lupauksia parantaa elintapojani. Kevyt lupaus: puolentunnin kävelylenkki kolme kertaa viikossa! Lisään myös kasvisten ja marjojen syöntiä.

Kun selvisin kohtauksesta, aloin imuroimaan ja moppaamaan. Työt tehtä lahdin myöhässä seuraavaan kohteeseen. Siellä hommat OK. Tapasin asiakasperheen ennen lähtöäni. Juttelimme rytmihäiriöstä ja ilmoitin että huomenna varaan ajan lääkärille.

Kotimatkalla kävin Hallituskadun postissa ostamassa ikimerkkejä sata kappaletta. Poikkasin myös Sokoksella ostamassa salaatteja. Kotona katselin telkkaria ja torkuin sohvalla.

Illalla soitti joku päävikainen mies. Pyysi siivousta yksiöönsä Härmälään. Huomasin heti että mies oli juovuksissa. Kerroin että vapaita aikoja ei ole. Mies kertoi että olisin voinut saada hänestä vakiasiakkaan. No ei!

Päivän onnistumiset:

1. Ex-poikakaveri oli käynyt päivällä ja sahannut lautapinoni polttopuiksi. Sai siinä itselleen myös lautoja mukaansa.

2. Onneksi selvisin rytmihäiriöstä.

3. Nyt alkaa terveellinen elämä, pienin askelin.