1247257887_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Leikkasin ananaksen ihan väärin: kuten meloonin. Aika paljon meni hukkaan syötävää. Tässä videossa näytetään oikea tapa. On myös olemassa ananasleikkureita, mutta niitä en ole kokeillut. Oletko sinä?

Työpäivä oli kaksijakoinen Tampellan alueella. Aamulla heräsin ajoissa ja sitten ihmettelin kuinka aika riittää ihan kummasti. Luin lehteä, käytin koiran pihalla ja kello oli aina vaan vaille yhdeksän.

Sitten huomasin että kello oli pysähtynyt ja oikea aika oli klo 10.00. Poika ajoi minut kaupunkiin ja olin asiakaan luona 10.50. Noin 20 minuuttia myöhässä. Se ei kuulemma haitannut.

Työt tehtyäni kävin lähikaupassa ostamassa pastasalaatin ja suklaata. Vakipaikassani oli vakisiivoukset edessä. Soittelin muutamat puhelut. Juttelin kaverini kanssa ja sain vaihdettua ensi viikon asiakkaat oikeille päiville. Perjantaina olen menossa Jyväskylään hautajaisiin siskojeni kanssa.

Koukkasin kodin kautta ja lähdin sitten tytärtä vastaan töihin. Matkalla vein tilitoimistoon kesäkuun tilit ja kuitit. Menimme Hatanpäänkadulle erääseen kauppaan. Siellä oli "yllättäen" maksamaton asiakkaani. Juttelin hänen kanssaan ja hän lupasi maksaa laskun ensi viikolla kesälomarahoista. Toivottavasti pitää sanansa.

Tyttären luona juotiin kahvit ja juteltiin mukavia. Tulin kotiin ja edessä oli normaalit iltahommat: pojalle ja koiralle iltapalat. Pesin koneellisen pyykkiä: siivoustarvikkeita. Telkkarista töllöttelin "Suurin pudottaja" ohjelmaa. Katselin netistä sopivaa ruokapaikkaa huomiseksi. Vien kaverini (nettisivujen päivittäjä) syömään.

Päivän onnistumiset:

1. Ensi viikon työtilanne on hyvä.

2. Yritys tekee voittoa hyvin.

3. Huomenna on herätys vasta klo 10.