Sain asiakassoiton puolenpäivän maissa ja olin uudessa työkohteessa jo ennen kahta. Kohteessa oli kaksi koiraa ja mukava emäntä. Hän antoi aika tarkkoja ohjeita ja talossa oli liian paljon mattoja. Uuh ja ääh! Epäröin laskutusta: kolme vai kolme ja puoli tuntia? Olin paikalla 13.20 ja lähdin pois 16.45. Tietysti hieman meni aikaa taloon tutustumiseen. Päädyin isompaan lukuun. Oikea ratkaisu vai ei?

Töiden jälkeen menin tyttäreni kanssa syömään kiinalaiseen ravintolaan. Olimme ainoat asiakkaat Kim Longissa. Ruoka oli hyvää. Jälkkäriksi tilasimme friteeratut ananakset jäätelön kera. Friteeratut banaanit ovat kyllä paljon parempia. Juttelimme juhannuksesta ja sukulaistemme asioista. Mukava ruokahetki.

Ex-poikakaverini oli taas rakennellut tyttären parvekkeelle ritilöitä. Tytär ei ollut vieläkään tyytyväinen. Raot olivat epäsäännölliset ja muutenkin koko komeus oli huono. Ex lupasi korjailla asiaa huomenna. Oli joutunut tänään lähtemään kyytimieheksi siskollensa ja tämän miehelle. Sairaustapaus.

Illalla kävimme kaverillani. Hänen koiransa ovat ihan verenhimoisia. MInä en pelkää koiria, mutta nämä koirat ovat todella pelottavia. Ex katseli maalattavia pintoja ja lupasi olla yhteydessä kaveriini. Epäilen tätä urakkaa: tuntityö ei käy, vaan olisi annnetava urakkahinta.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi asiakas ja toivottavasti vakituinen.

2. Tilinpäätös ja kuitit palautettu kirjanpitäjälle.

3. Tyttären kanssa kivaa yhdessäoloa.