Olin uuden asiakkaan luona sovittuna aikana. Poika oli kyytimiehenä ja haki minut sitten päivän päätteeksi. Töitä tein kuusi ja puoli tuntia: pesin ikkunat ja siivosin muutenkin. Homma jatkuu perjantaina. Sain nyt vakiasiakaan Tampellan alueelle. Nyt minulla on joka toinen perjantai kaksi asiakasta tällä alueella ja melkein naapuritaloissa. Hieno juttu! Uusi asiakas on oikein miellyttävä poikamies.

Pojan kanssa kävimme Kalevan Prismassa työpäiväni jälkeen. Kävimme Mäkkärissä syömässä. Grande Italia oli pettymys. Poika haki jotakin peliä, mutta sitä ei löytynyt. Menee huomenna kaupunkiin etsimään sitä. Minulla on huomenna kaksi työkohdetta ja aika mukava päivä tiedossa.

Illalla poikkesin tyttäreni luona ja kävimme yhdessä ruokakaupassa. Allekirjoitin taloyhtiön kokouspöytäkirjan ja palautin tyttärelle lainassa olleen lihalämpömittarin. Tytär oli tilannut jumppa-DVD:t. Saan niitä lainaksi. Parvekkeen ritilä on nyt hieno: ex oli saanut raot kuntoon. Hänellä oli ollut epäonnea tänään, oli ajanut kolarin. Omaan autoon ei tullut paljon mitään, mutta vastapuoli oli kärsinyt enemmän. Pahaksi onneksi exällä ei ole katsastettu auto.

Poika meni nyt aikaisin nukkumaan. Oli taas vaihteeksi valvonut koko yön. Näköjään tapana on nyt valvoa kaksi päivää ja nukkua yksi yö.

Sain apuja Helposti lasku ohjelman myyjältä. Muutin asetuksia ja nyt asiakkaille tulee aina eri viitenumero laskuun. Seuranta on helpompaa.  Taidan ehdottaa muutamille laskutusjakson harventamista.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi mukava asiakas.

2. Keli on mitä parhain.

3. Poika oli imuroinut yläkerran.