Heräsin aamulla kun Enirolta soitettiin klo 9.00. Kirkas naisääni esitteli itsensä ja kyseli olenko yritykseni media-asioista vastaava. Kerroin että nukun vielä ja laitoin puhelimen kiinni. Eipä soittanut uudestaan päivällä.

Ainoa työkohteeni oli tänään Jankassa: pesin ikkunat ja siivosin muuten tavalliseen tapaan. Sateen takia en voinut hakata mattoja pihalla. Mikä harmi ;-)

Tulin kotiin ja lämmitin itselleni ja pojalle pakaste-einestä: pyttipannua. Tuunasin sitä kananmunilla ja sipulirouheella. Ihan syötävää oli. Ajattelin mennä päikkäreille, mutta se ei onnistunut.

Kaverini soitti ja kertoi tulevansa tarkastamaan niitä yritykseni tilejä. Tein pikasiivouksen ja laitoin kahvit tippumaan. Tileissä oli muutama ihmettelyn aihe: osa hammaslääkärimaksuista oli laitettu terveydenhoitomenoihin ja osa omiksi kuluiksi. Sama erään lehtimaksun kanssa. Kampaamokulut oli laitettu omiksi nostoiksi. Eikö ne menisi edustuskuluiksi? Onhan minun nyt jonkin näköinen oltava kun menen asiakkaita tapaamaan? Kiinteistövero omissa nostoissa, mutta muista talon kuluista oli hyväksytty 30 %.

Soitin illalla kaverilleni. Hänen kanssaan olimme kaksi viikkoa mykkäkoulussa, mutta nyt olemme taas kavereita. Hieno juttu! Ehkä tapaamme keskiviikkona.

Päivän onnistumiset:

1. Tilit on tarkastettu.

2. Kaverin kanssa taas kaikki OK.

3. Sauna teki gutaa.