1245440406_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aah sitä ihanuutta kun heräsin aamulla ilman pääkipua. Nukuin kuin lapsi ja näin ihania unia. Taas osaa arvostaa tätä kivutonta olotilaa. No, ihan vähän on särkyä käsissä ja hartioissa. Käynti tai pari hierojalla voisi tehdä terää.

Sade alkoi klo 12.00. Ensin vain tihkua ja iltaa myöden sade on rankentunut. Nyt illalla sataa jo kaatamalla. Harkitsin päivällä ennen sadetta ruohonleikkuuta, mutta ei kait se olisi ollut sopivaa juhlapäivänä? Hain muutaman koivunoksan maljakkoon tuomaan juhannustunnelmaa.

Kävin vielä ruokakaupassa ostamassa viime hetken ostokset: juustoa, perunoita ja maitoa. Päivällä söimme uusia perunoita ja kyllä ne olivatkin hyviä. Paistoin vielä lettuja ja hyviä nekin olivat. Makkarat grillasin sisällä uunissa. Puut olivat kosteita ja ne paloivat kitumalla varmaan neljä tuntia.

Tytär soitteli Kalajoelta ja kaipasi festareiden ohjelmaa. Poika etsi sen netistä ja minä tekstailin ohjelman tyttärelle kännykälläni. Olipa siinä tekstaamista.

Naapurustossa on ollut rauhallista, melkein kuollut tunnelma. Yhdessä talossa on nuorilla bileet. Juuri äsken kulki neljä nuorukaista alasti talomme ohi. Olivat olleet uimassa Kaukajärvessä.

Päivän onnistumiset:

1. Pääkipu loppui.

2. Uudet perunat maistuivat herkulta.

3. Aamulla pääsee juhannussaunaan.