Aamulla nukuin pitkään ja se olikin mukavaa. Piti käydä siellä Ifissä kilpailuttamassa vakuutuksia, mutta siirsin sen huomiseksi. Olen aika hyvä siirtämään hommia huomiseksi. Mañana!

Luin postit ja siinä menikin aikaa. Lähdin työmaalle vasta vähän ennen kahta. En tiedä olenko sairas, mutta ruoka ei ole maistunut kunnolla. Söin aamulla yhden leivän ja sitten seuraava ruoka oli vasta puoli viisi. Töiden jälkeen menin tyttären luokse syömään. Hain hänen lähikaupasta pakasteruokaa ja lämmitin sen tyttären mikrossa.

Tyttären kanssa kävin Kodin Ykkösessä. Tytär etsii edelleen sitä sopivaa sohvaa. Ykkösessä oli hyvä tarjous, mutta väri oli väärä. Onneksi myyjä kertoi että toinen väri on tulossa tarjoukseen 21.6. Tytär päätti ostaa tarjouksessa olevan sohvan. Nyt vaan kikkaillaan kuljetus ja kantajat.

Kävimme naapurustoni miehellä kahvilla. Hänen ex-avovaimo oli töissä. Mies kertoi että uutta asuntoa on hankala saada: menevät ihan nenän edestä. Juttelimme juhannuksen suunnitelmista: minulla oli kaikkein tylsimmät. Olla kotona.

Tänään tuli uusi tilaus: kolmion tehosiivous ikkunapesun kera. Luvassa on myös vakituista siivousta kuukauden välein. Mies kyseli illalla sähköpostilla tarvittavia aineita ja välineitä: mitä hänen tulee hankkia. Laitoin listan linkkeineen emaililla. Asiakas lupasi maksaa parkkimaksut, koska ilmaista parkkipaikkaa ei ole Tampellan alueella. Kohteeseen menen vasta juhannuksen jälkeen.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi tilaus ja luultavasti se muodostuu vakituiseksi.

2. Kiva shoppailla tyttären kanssa.

3. Nyt menen saunaan ja aamulla nukun kymmeneen asti.