1243970396_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nukuin oikein hyvin ja heräsin vasta klo 10.00 kellon soittoon. Työmaalla Hervannassa olin sovittuun aikaan ja se olikin ainoa työmaani tänään. Siis palkallinen, kotihommia kyllä riittää.

Siivosin kuten yleensä, mutta asiakas alkoi kyselemään ikkunanpesua. Totesin että minulla ei ole ikkunanpesuvehkeitä mukana. Lähdin niitä sitten hakemaan kotoa. Vähän harmitti edestakaisin ajo. Asiakas oli kuitenkin tosi tyytyväinen kun sai puhtaat ikkunat. Hänellä on vielä synttäritkin tulossa ja vieraita vartenhan ne ikkunat pestiin.

Kotimatkalla hain einesruokaa itselleni ja pojalle (kalakeittoa ja maksalaatikkoa). Lisäksi ostin uunivalmiita sämpylöitä. Lämmitin ruuat ja paistoin sämpylät. Vihreä pesto sämpylän päällä on aivan ihanaa. Kannattaa kokeilla! Meinasin mennä päikkäreille, mutta meninkin pihahommiin.

Leikkasin nurmikon ja nyt todella tarkkaan ojia myöden. Trimmerillä vielä loppusilaus. Toki perattavaakin vielä jäi: kukkapenkit sekä puiden sekä pensaiden alustat. Yksi suosikkini puutarhaohjelmista on Puutarhurin ABC. Alain Titmarsch on todella innostava ja ihana puutarhuri.

Huomenna onkin kolme työkohdetta ja aamulla aikainen herätys. Tulostelin huomisille asiakkaille laskut. Saan hakea huomenna kirjanpitäjältä tilinpäätöksen tilintarkastajaa varten. Vien samalla toukokuun kuitit, jos ehdin vielä tänään ne lajittelemaan.

Päivän onnistumiset:

1. Piha on nyt siisti.

2. Uusi tilaus, tosin kommentilla "edunvalvoja maksaa laskun".

3. Kesän ensimmäinen raparperi-mansikkakiisseli maistui hyvältä.