Illalla alkoi julmettu pääkipu ja se jatkuu edelleen. Vasta Juhannuksen jälkeenhän tuosta kivusta yleensä kärsitään ;-) Otin yhden Pandolin, mutta se ei tunnu auttavan. Pilleri olisi pitänyt saada heti kun kipu alkoi. Sen ohjeen muistan vanhoista ajoista kun vielä kärsin migreenistä.

No, aamulla olin Nattarissa vakipaikassani. Perheen tytär oli lähdössä kavereineen Ikaalisiin polkupyörällä. Matkaa noin 70 kilometriä. Perheen koira oli taas oma ihana itsensä. Tyttäreni tuli käymään likkakaverinsa kanssa. Annoin neideille navigaattorini lainaksi. Hyvin olivat osanneet Kalajoen mökille ja matka oli sujunut hyvin. Tytär soitteli illalla.

Toisessa työkohteessa oli perheen mies paikalla. Juttelimme niitä näitä. Sitten mies meni pihahommiin: leikkasi nurmikon ja myrkytti kirvoja ruusuista. Neuvottelimme ikkunanpesuista. Kerroin että vapaita aikoja on.

Matkasin Kaukajärvelle tyttären taloyhtiön kokoukseen. Paikalla oli kourallinen määrä henkilöitä, mutta kokous oli hyvä. Isännöitsijä toimi kokouksen puheenjohtajana ja sihteerinä. Hän veti kokouksen hyvin: kävimme tilinpäätöksen ja taseen tarkkaan läpi. Tytär valittiin hallitukseen ja minä olen kokouksen pöytäkirjantarkastaja. Ehdotukseni ulkoiluvälinevaraston inventaariosta meni läpi. Varastossa olevat polkupyörät on merkattava talon asukkaiden tiedoilla ja ylimääräiset pyörät viedään pois. Varasto on nyt aivan tupatentäynnä.

Mukavaa Juhannusta!

Päivän onnistumiset:

1. Hyvät vakituiset työkohteet ja sain tehtyä asiakkaille hyvät Juhannussiivoukset.

2. Hyvä kokous illalla.

3. Huomenna saa nukkua pitkään.