Aamulla istuin ihan rauhassa pöydän ääressä ja luin lehteä. Sitten jokin kutitti jalkaani ja se oli joku ötökkä. Riisuin housut ja alushousut äkkiä päältäni. Ravistelin housuja ja samassa soi ovikello. Siellä oli ex-poikakaverini. Huusin että odottasi vähän. Sain housut takaisin jalkaani ja avasin oven. Sain sen ötökänkin tapettua!

Joimme kahvit ja annoin exälle tyttären asunnon avaimen. Sain taas puoli mottia puita pihavarastooni. Maksusta ei ollut puhetta ;-)

Lähdin työmaalle hengityspotilaan luokse. Hänellä oli vieras kylässä ja minä siivoilin hiljaa. Eli pyyhin pölyjä jne. Kun vieras lähti aloitin imuroinnin. Sain myös teetä ja synttärikakkua. Huoltomies kävi vaihtamassa uuden ovikellon. Olikin oikein mukava ja fiksu huoltomies.

Toisella työmaalla olin aika myöhässä. Toivoin ettei kukaan olisi kotona. Tietysti siellä oli perheen mies sekä koira paikalla. Kerroin että olen myöhässä, mutta minun olisi lähdettävä ajoissa. Lupasin korvata ajan ensi viikolla. Minulla oli kiire erään keskusjärjestön hallituksen kokoukseen.

Ajelin kokouspaikalle Siivikkalaan. Teboilin sauna on jo tuttu paikka, olen ollut siellä kymmeniä kertoja. Nyt menin ekaa kertaa omalla autolla: aina aiemmin kyydillä tai taksilla. Hyvin löysin perille. Kokous oli hyvä ja tarjottavat vielä paremmat. Lähdin kotimatkalle kahdeksan maissa.

Poikkesin vielä naapurustossa. En juonut kahvia, mutta maistoin mansikkatorttua. Kaverini on lähdössä huomenna Kolariin. Tapaa siellä uuden miesystävänsä. Sattuman kauppaa tämä tapaaminen. Toiselle yllätyskutsu työmatkalle Kolariin ja toinen on jo Lapissa lomalla. Nykyisen vaimonsa kanssa. Elämä on monesti monimutkaisempaa kuin Salkkareissa.

Tytär soitti ja valitti että exäni on tehnyt parvekeritilän liian isoilla väleillä. Kehotin tytärtä soittamaan tekijälle ja pyytämään erilaista tulosta. Vielä on mahdollisuus purkaa tekele ja tehdä uusiksi. Tytärtä nolotti pyytää korjausta.

Päivän onnistumiset:

1. Hyvä työpäivä.

2. Mukava kokous illalla ja hyvät tarjottavat.

3. Kiva poiketa naapurustossa illalla.