Päivällä kaksi työmaata meni ihan rutiinilla. Kummassakaan ei ollut ihmisiä paikalla. Toisessa oli kissat paikalla ja toisessa tuli kaupungin mies ilmoittamaan että hän kuvaa talon kivijalat. Siinä suurimmat tapahtumat työn suhteen.

Kävin Tokmannilla ostoksilla. Ostin siivousaineita, naamarasvaa, saippuaa ja talouspaperia. Tarkoitus oli kyllä ostaa vessapaperia, koska viimeinen rulla oli menossa. Tapasin kaupan ovella entisen työkaverini ja juttelimme mukavia.

Tytär tuli käymään illalla: luki seiskan. Juttelimme Juhannuksen suunnitelmista. Tytär on lähdössä Kalajoelle huomenna likkakaverinsa auton kyydissä. Toivottelin hyvää ja rauhallista Juhannusta hänelle. Vein tyttären illalla hänen kotiinsa. Tyttären kotona näin exän tekemän parvekerallin. Lautojen välit on todella korjattava!

Soitin exälle ja ilmoitin että uusi työkohde on luvassa. Kaverini haluaa hänet maalaamaan talonsa yläpäädyt. Homma onnistuu ja käymme maanantaina katsastamassa työkohteen.

Päivittelin kun minulla on monta maksamatonta asiakasta. Tänään tulostelin osittain kesäkuun tiliotteen ja onneksi moni on nyt maksanut, mutta reilusti myöhässä. Vasta Juhannuksen jälkeen laitan muistutukset.

Suunnittelin yritykselleni uutta mainosta. Tyyliin: kesä on lyhyt, älä tuhlaa aikaasi kotihommiin. Toivotavasti saan mainoksen valmiiksi viikonloppuna.

Huomenna olen menossa tyttären taloyhtiön kokoukseen valtakirjalla. Paikalla ei varmaan ole montaa henkilöä. Minulla on jo muutama ehdotus yhtiölle, saa nähdä kuinka kokous etenee.

Päivän onnistumiset:

1. Työt sujuivat OK.

2. Maksamattomat asiakkaat vähenevät kunhan tarkistelen tilejä.

3. Uusi mainos on melkein valmis.